Pachete

În lumina călduroasă a apusului, cei doi miri, mână în mână, se pregătesc să își înceapă călătoria comună în viață. Cerul este îmbrăcat în nuanțe calde de portocaliu și roz, creând un fundal fermecător pentru această scenă romantică.  Soarele, în declin, își aruncă razele aurii asupra cuplului, accentuând contururile delicate ale rochiei de mireasă și aducând strălucire în ochii îndrăgostiți. În spatele lor, orizontul este presărat cu nuanțe ușor mov, pregătindu-se să primească întunericul nopții.  Cei doi miri, într-o îmbrățișare tandră, par a fi capturați într-un moment suspendat în timp. Zâmbetele lor reflectă fericirea și anticiparea pentru ceea ce va aduce viitorul. Prin gesturi mici și priviri îndrăgostite, ei comunică o conexiune profundă și o promisiune eternă de iubire.  În acest decor idilic, fiecare detaliu devine o poveste de dragoste: buchetele delicate ținute de mireasă și domnișoarele de onoare, umbra lor proiectată pe pământul călduț al serii, și mătăsosul val al rochiei de mireasă fluturând ușor în adierea vântului de seară.  Această imagine la apus nu este doar o captură a momentului, ci o operă de artă care înglobează dragostea, speranța și promisiunea unui viitor plin de bucurii împărtășite. Cu fiecare trecere a soarelui, se deschide un nou capitol în povestea lor, iar această fotografie reprezintă o amintire frumoasă a începutului lor fericit.

Pachetul 1

Detalii

Fotografierea evenimentului de la biserică până la final

Predarea materialelor online

Ședință foto în ziua evenimentului

În lumina blândă a soarelui de după ceremonie, doi miri ies cu zâmbetul pe buze din porțile impunătoare ale bisericii proaspăt binecuvântați. O atmosferă de bucurie și entuziasm umple aerul, subliniind momentul lor special într-un mod plin de magie.  Cu rochiile lor elegante și proaspăt unite, mirii par să strălucească de fericire, iar zâmbetul sincer și strălucitor de pe fețele lor transmite căldura unui început nou și promițător. În timp ce pas cu pas părăsesc sacra incintă, se deschide înaintea lor un drum plin de aventură și iubire.  Pentru a completa această imagine plină de simbolism, prietenii și familia îi întâmpină cu buchețele de orez, pregătiți să împărtășească cu mirii tradiționalul gest de urare a norocului și fertilității. Fulgii albi de orez sunt aruncați în aer, creând o scenă efervescentă și festivă, în timp ce soarele luminează aceste momente de bucurie.  Într-un mod tandru și afectuos, mirii își îndreaptă privirile unul către celălalt, capturând acele clipe efemere în care timpul pare să se oprească. Această imagine transmite nu doar începutul unei vieți de cuplu, ci și comuniunea și susținerea oferite de cei dragi, subliniate de gestul tradițional și simbolic al aruncării de orez.  Această scenă plină de căldură și simbolism rămâne ca o amintire vie în albumul lor de nuntă, marcând momentul în care doi oameni devin unul, iar dragostea și speranța umplu fiecare colțișor al acestei călătorii către eternitate.

Pachetul 2

Mai multe informații

Fotografierea întregului eveniment

Ședință foto în ziua evenimentului

Predarea materialelor online

doi miri la dansul mirilor

Pachetul 3

Detalii

Fotografierea întregului eveniment

Ședință foto în ziua evenimentului

Predarea materialelor pe stick personalizat

Galerie foto online

Album foto 30x30

cuplu in lumina soarelui

Pachetul 4

Mai multe informații

Fotografierea întregului eveniment

Ședință foto în ziua evenimentului

Ședință foto After Wedding

Predarea materialelor pe stick personalizat

Galerie foto online

Album foto 30x40 De Luxe

Extra: Album foto 30x40 - 300 euro
            Album foto 30x30 - 250 euro
            Pachet cadou părinți și nași - 300 euro
            Ședință foto Save the Date - 300 euro
            Ședință foto After Wedding - 400 euro
        
       
 Cabină foto - 350 euro (4 ore)
                                 - 400 euro (6 ore)
                                 - 450 euro (8 ore)

Pachete VIDEO

Pe un fundal pitoresc de cer în nuanțe călduroase de portocaliu și mov, doi miri își împart momentul magic al căsătoriei la apus. Lumina caldă a soarelui coboară lent pe cer, vărsându-se peste ei cu o aură fermecătoare, creând umbre lungi care conturează gesturile tandre și expresiile fericite ale cuplului. Îmbrăcați în ținute elegante, mirii strălucesc în lumina apusului, iar razele soarelui îmbrățișează fiecare detaliu al rochiilor și costumelor lor. Ora magica a zilei adaugă o aură de romantism și solemnitate, reflectând peisajul din spatele lor într-un tablou idilic. În acest cadru fermecător, cei doi îndrăgostiți își unesc destinele sub cerul înflăcărat al unui apus care sărbătorește dragostea lor.

After Wedding

Descoperiți magia ședințelor foto After Wedding cu echipa noastră de profesioniști pasionați în arta fotografiei! După ce ați spus "Da" și ați celebrat ziua cea mare, vine momentul să vă bucurați de liniștea și intimitatea unor imagini spectaculoase, surprinse într-un cadru relaxat și natural.

Sedintele foto After Wedding sunt o oportunitate unică de a vă recrea povestea de dragoste într-un decor special, departe de agitația evenimentului. Cu atenție la detalii și creativitate fără limite, echipa noastră vă va ghida într-o călătorie fotografică memorabilă, în care fiecare imagine devine o expresie autentică a iubirii voastre.

Sună acum
Sub cerul nesfârșit, doi suflete îndrăgostite se întind delicat la malul mării, ca două fire de nisip fin purtate de vântul iubirii. Valurile aduc cu ele ecoul promisiunilor tandre și a viselor ce se conturează în orizontul lor comun. Cu ochii fixați asupra viitorului, mirii se înalță într-un dans al inimilor, iar drona surprinde această poveste romantică cu ajutorul aripilor ei zburătoare. În lumina caldă a amurgului, această imagine devine o poezie vizuală a dragostei, în care marea devine martoră a unei eternități împărtășite

Save the Date

Sedintele foto "Save the Date" reprezintă o ocazie minunată pentru cuplurile proaspete logodite de a eterniza momentul special în care anunță prietenilor și familiei data nuntii lor iminente. În timpul acestor sesiuni foto, fotograful se concentrează pe capturarea autenticității și a emoțiilor autentice ale cuplului, oferindu-le posibilitatea să-și exprime iubirea și entuziasmul într-un mod creativ și personal.

Fie că aleg un peisaj urban, un decor natural sau chiar locul unde a avut loc cererea în căsătorie, sedința "Save the Date" oferă cuplului libertatea de a-și alege un fundal care reflectă povestea lor unică. Fotograful încurajează interacțiunile naturale, zâmbetele complice și mici gesturi de tandrețe, transformând astfel ședința foto într-o experiență memorabilă și relaxantă.

Mai multe informații
În lumina caldă a dimineții, mireasa strălucește ca un raze de soare în timp ce se pregătește pentru ziua cea mare. Înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, ea emană o frumusețe naturală și o emoție pură. Cu zâmbetul jucăuș pe buze și ochii plini de anticipare, momentul pregătirilor devine o poveste plină de emoție și eleganță.  Fiecare detaliu al acestei clipe este capturat cu grijă, de la sclipirea delicatei tiare în părul ei până la privirea reflectată în oglindă, care dezvăluie amestecul de emoții din sufletul ei. Atingând cu delicatețe țesătura rochiei, mireasa se pregătește să devină protagonista unei povești de dragoste desprinsă din basme.  Această imagine transmite nu doar frumusețea exterioră, ci și intimitatea și profunzimea sentimentelor care însoțesc momentul prețios al pregătirilor. Este o captură a grației și a vulnerabilității, reprezentând începutul unei călătorii romantice ce va îmbrățișa fiecare detaliu și emoție a acestei zile unice.

Wedding Day

Fotograful urmărește să surprindă esența și frumusețea fiecărui moment semnificativ din ziua nunții. Prin obiectivul său, el caută să transmită emoțiile autentice, bucuria, dragostea și toate nuanțele subtile ale evenimentului. Fiecare fotografie reprezintă o mărturie vizuală a poveștii de dragoste a cuplului și a atmosferei unice a zilei nuntii.

Fotograful se concentrează pe capturarea detaliilor, fie ele gesturi mici și intime sau momente mari de bucurie și emoție. El își propune să ofere cuplului și celor dragi amintiri durabile și autentice, iar fotografiile să devină o fereastră în trecut, reamintindu-le de fiecare sentiment și moment special din ziua cea mare.

Mai multe informații

Acest site web folosește cookie-uri

Am înţeles